Ko smo mi?


Privatni vrtić i predškolska ustanova, akreditovana od strane Ministarstva 12.01.2016. godine, osnovana 2013. godine na teritoriji opštine Surčin.
Od osnivanja do danas se trudimo da našim mališanima pružimo znanje, igru, emocije, sigurnost i sve ono što im je potrebno kako bi kada odu od nas bili stabilni, samostalni, sigurni i spremni za prve školske pobede. Pokušavamo da od naših mališana napravimo svesne i odgovorne đake prvake.
Od samog osnivanja, trudimo se da sa našom decom i mi rastemo, da se usavršavamo i održavamo visoke standarde u pogledu vaspitno-obrazovnog rada.
Privatni vrtić i predškolska ustanova Dečiji Osmeh broji 20 zaposlenih, uz podršku logopeda, psihologa, savetnika, licenciranog taekwondo trenera i profesora engleskog jezika.

Gde se nalazi Dečiji Osmeh?


Nalazimo se u ulici Surčinska broj 448a, raspolažemo sa 350 kvadrata prostora, koji je potpuno uređen i prilagođen potrebama vaše dece. Raspolažemo i sa 20 ari placa gde naša deca provode vreme kada god uslovi i obaveze to dozvoljavaju.

Gde Vaša deca borave?


Prostorije namenjene za boravak dece su klimatizovane, sa ugrađenim sistemom za nadzor tako da je bezbednost vašeg deteta na visokom nivou.
Trudimo se da što više vremena provodimo sa decom napolju. Osim igre u našem parku, trudimo se da probudimo kretivnost kod dece i da aktivnim učestvovanjem u radionicama i zadacima naša deca stvore naviku i da samostalno dolaze do zaključaka i rešenja.
Smatramo da je samostalan rad deteta jednako važen kao i timski, pa se takođe delimo u parove ili grupe kako bismo što lakše rešili zadatak. Deo dvorišta je rezirvisan za dečiju baštu gde oni svakog proleća sade biljku o kojoj brinu sve do zime. Na ovaj način pokušavamo da kroz izgru i zabavu, koje su od neprocenjive važnosti, razvijemo kod dece odgovornost i ljubav prema prirodi.

Ko radi sa Vašom decom?


Zaposleni u predškolskoj ustanovi Dečiji osmeh su pažljivo odabrani na osnovu njihovih psiho-fizičkih, kvalifikacionih i iskustvenih sposobnosti.
Optimizam, entuzijazam, ljubaznost i pozitivna energija su naše najjače oružje. Deci pristupamo sa puno razumevanja i na način koji vašem detetu najviše odgovara.
Spoljne saradnike često uključujemo u naš rad pa tako su vam na raspolaganju logoped, psiholog, savetnik, licencirani taekwondo trener i profesor engleskog jezika.

Naš zadatak?


Privatni vrtić i predškolska ustanova Dečiji Osmeh ima zadatak da vama, dragi naši roditelji pomogne u čuvanju, vaspitavanju, učenju i odgajanju dece.
Takođe nam je zadatak da deci stvorimo bezbednu sredinu u kojoj će moći neometano da se igraju, razvijaju, ispoljavaju svoje talente i razvijaju kreativnost i maštu.

Naš cilj?


Srećno i bezbrižno detinjstvo vašeg deteta!